İskenderun Devlet Hastanesi’nde Zorlu Aort Ameliyatı Başarıyla Tamamlandı

Hatay’da göğüs ve sırt ağrısı şikâyetiyle hastaneye başvuran 36 yaşındaki Muhammet Al Sarmani, İskenderun Devlet Hastanesi’nde yapılan başarılı aort ameliyatıyla yeniden sağlığına kavuştu.

İskenderun Devlet Hastanesi’nde Zorlu Aort Ameliyatı Başarıyla Tamamlandı
Haberler'de Abone Ol

Hatay’da yaşayan 36 yaşındaki Muhammet Al Sarmani, şiddetli göğüs ve sırt ağrısı şikâyetiyle Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne başvurdu.

Burada yapılan ilk tetkiklerin ardından durumu ciddi bulunan Al Sarmani, acilen İskenderun Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Hastanede yapılan incelemelerde Tip 1 Aort Diseksiyonu adı verilen hayati tehlike taşıyan bir damar yırtılması tespit edildi. Bunun üzerine hasta hemen ameliyata alındı.

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanları Uzm. Dr. Mehmet Ali Türkçü ve Uzm. Dr. Ahmet Birol Özelçi tarafından gerçekleştirilen zorlu operasyon, başarılı bir şekilde tamamlandı.

Ameliyat sonrası tedavisi Kalp ve Damar Cerrahisi Yoğun Bakım Ünitesi ekibi tarafından dikkatle sürdürüldü.

Yoğun bakım sürecini sağlıklı şekilde atlatan Muhammet Al Sarmani, servise alınarak kontrolleri yapıldı ve kısa süre içinde taburcu edildi.

İskenderun Devlet Hastanesi yetkilileri, bu başarılı operasyonun ekip çalışmasıyla gerçekleştirildiğini belirterek, “Ameliyatta emeği geçen tüm doktorlarımıza, hemşirelerimize ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, hastamıza sağlıklı bir yaşam diliyoruz.” açıklamasında bulundu.

Haber Merkezi
Haber Merkezi

Köşe Yazarı

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.