İSKEN ve BOTAŞ Ziyaretleri: Rektör Uzun, Ortak Projeler İçin Adım Attı

OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, BOTAŞ ve İSKEN Termik Santrali’ni Ziyaret Etti

İSKEN ve BOTAŞ Ziyaretleri: Rektör Uzun, Ortak Projeler İçin Adım Attı
Haberler'de Abone Ol

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, enerji sektörüyle ilgili önemli ziyaretlerde bulundu. BOTAŞ A.Ş. ve İSKEN Sugözü Termik Santrali’ni ziyaret eden Rektör Uzun, enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik projeleri hakkında görüşmeler gerçekleştirdi.

İSKEN Sugözü Termik Santrali’nde Enerji Verimliliği Üzerine Görüşmeler

İSKEN Sugözü Termik Santrali Direktörü Ekrem Şahin’in ev sahipliğinde yapılan ziyarette, enerji üretim tesisleri hakkında sunum yapıldı.

Üniversitenin enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik projeleri de görüşmede ele alındı.

BOTAŞ Bölge Müdürü ile İşbirliği Konuşuldu

İSKEN ziyaretinin ardından, BOTAŞ Bölge Müdürü Hüseyin Akmaz’ı ziyaret eden Prof. Dr. Turgay Uzun, boru hattı işletmeciliği ve depolama faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Rektör Uzun ve beraberindeki heyet, sahada incelemelerde bulunarak olası işbirlikleri ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Enerji Sektöründe Ortak Projeler Geliştirilecek

Ziyaretler sonunda, enerji alanında işbirliği ve ortak projeler geliştirilmesi konusunda görüş birliğine varıldığı belirtildi.

Prof. Dr. Turgay Uzun, bu tür işbirliklerinin OKÜ’nün enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik alanındaki projelerine katkı sağlayacağını ifade etti.

Haber Merkezi
Haber Merkezi

Köşe Yazarı

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.