20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Isıtmax Kar ve Buz Eritme Çözümleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Isıtmax Kar ve Buz Eritme Çözümleri
Abone ol
Isıtmax ısıtma sistemleri ailesi olarak 1995 yılından beri birçok büyük projelere imza attık.

Isıtmax ısıtma sistemleri ailesi olarak 1995 yılından beri birçok büyük projelere imza attık. Sadece yurt içinde değil 7 farklı ülke ile de çalışan firmamız alanında Türkiye’nin en önce gelen ısıtma sistemleri firmalarının arasında yer almaktadır. Birçok büyük yapının, otellerin, sitelerin ısıtma sistemlerini gerçekleştirmiş önemli referanslara sahip bir firma olarak kar ve buz eritme yöntemleri de uyguluyoruz.

 Kar ve buz eritme yöntemleri ile ilgili olarak tüm uygulamalarımız 10 yıl boyunca garantilidir. Çatı uygulamalarımız konusunda firmamız üzerinden online olarak teklif alabilirsiniz.

Kar ve Buz Önleme Sistemi

Tüm binaların hem çatılarının üzerinde hem de oluklarında kış aylarında yoğun bir şekilde kar ve dolayısıyla buzlanma oluşmaktadır. Bu buzlanmalar binaya ve çatıya oldukça fazla zarar vermektedir. Hem binanın güvenliği hem yayaların güvenliği hem de bina içerisinde ısı kaybını önlemek için buzlanma ve karların çatılardan sistemli olarak eritilmesi gerekmektedir.

Isıtmax olarak çatı ve oluklar üzerinde oluşan ve oluşacak buzlanmayı engellemek için ısıtıcı şilteler ve kablolar kullanarak çatı ısıtma sistemi sağlıyoruz. Bu özel sistem havanın soğuyacağını önceden tespit ederek kendiliğinden çalışmaya başlar ve buz oluşumunu engeller. Buzlanma ihtimali ortadan kalktığında ise yine kendiliğinden devreden kalkar. Bu sayede hem buzlanma oluşumu önlenir hem de her zaman çalışmadığı için gereksiz elektrik tüketimi de yapmaz.

Çatı ve Oluklara Sistem Nasıl Kurulur?

Çatı ısıtması yapılacak olan alan tüm çatıyı kapsayabilir. Sadece olukların olduğu kısımlara değil tüm çatıya ısıtma sistemi kurulabilir. Talep edilmesi durumunda çatının 1 metre kadar kenarı için de ısıtma sistemi uygulanabilir. Oluklar için ise uygulanacak yöntem binanın projesine göre ve şartlara göre değişkenlik gösterir.

Oluk içerisindeki buzlanmalar için ısıtıcı kablolar kullanılabilir. Durum bunun için elverişli değilse de bu durumda 30 cm’lik ısıtıcı şilteler ile uygulama yapılır. Fakat isitmax.com olarak çatı sisteminin daha sağlıklı çalışması için kablo uygulaması yapılmasını tavsiye ediyoruz. 

Yağmur inişinin olduğu borulara ısıtıcı kablo uygulaması yapılarak sistemin daha doğru çalışması sağlanabilir. İster evinizin ister işyerinizin ısıtma ile ilgili her türlü ihtiyaçları için her zaman Isıtmax’ı güvenle tercih edebilirsiniz. 


 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar