Ilgaz Dağında yaban hayatı kameralara yansıdı

KASTAMONU İLE ÇANKIRI SINIRINDAKİ ILGAZ DAĞI MİLLİ PARKI'NI BÜNYESİNDE BARINDIRAN ILGAZ DAĞI’NDA VAŞAK VE KIZIL GEYİK KAMERALARA YANSIDI.

Ilgaz Dağında yaban hayatı kameralara yansıdı
Haberler'de Abone Ol

Kastamonu ile Çankırı sınırındaki Ilgaz Dağı Milli Parkı’nı bünyesinde barındıran Ilgaz Dağı’nda vaşak ve kızıl geyik kameralara yansıdı.


Kastamonu ile Çankırı sınırları arasında yer alan Ilgaz Dağı’nda kış mevsimi öncesinde nesli tehlike altında olan vaşak ve kızıl geyik görüntülendi. Gece saatlerinde yiyecek aramak için Ilgaz Dağı Milli Parkı’nda oteller bölgesine kadar gelen vaşak yürürken kameralara yansıdı. Ayrıca vatandaşların cep telefonuyla çektiği bir başka görüntüde arazide yürüyen kızıl geyik yer aldı. Kızıl geyiğin otladığı anlar da görüntülere yansıdı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.