Ilgaz Dağında kar nedeniyle tünel ulaşıma kapandı, araçlar yolda kaldı

Kastamonu-çankırı Karayolu üzerindeki 15 Temmuz Istiklal Tünelinde Kar Yağışı Ve Buzlanma Sonucu Kayan Araçlar Sebebiyle Tünel Ulaşıma Kapandı. Vatandaşlar Araçlarıyla Birlikte Yollarda Mahsur Kaldı.

Ilgaz Dağında kar nedeniyle tünel ulaşıma kapandı, araçlar yolda kaldı
Haberler'de Abone Ol

Kastamonu-Çankırı karayolu 15 Temmuz İstiklal Tüneli’nde kar yağışı ve buzlanma sonucu kayan araçlar sebebiyle tünel ulaşıma kapandı, araçlar yolda kaldı.

Kastamonu-Çankırı karayolu üzerindeki 15 Temmuz İstiklal Tüneli, yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle ulaşıma kapandı. Çankırı istikametine seyir halinde olan araçlar, zemini kaplayan kar ve buzlanma sebebiyle mahsur kaldı. Uzun kuyruklar oluşan karayolunda sürücüler kontak kapatırken ekipler ulaşımın yeniden sağlanabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan, Çankırı’nın kuzey kesiminde kalan ilçelerde de kar yağışı etkisini artırıyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.