İlçelerin sorunları görüşüldü

DÜZCE VALİSİ CEVDET ATAY, İLÇELERDE Kİ SORUN VE SIKINTILARIN GÖRÜŞÜLMESİ KAPSAMINDA KAYMAKAMLAR VE KAYMAKAM REFİKLERİ İLE TOPLANTIDA BİR ARAYA GELEREK, İLÇELERİN SORUNLARINI KAYMAKAMLARDAN DİNLEDİ.

İlçelerin sorunları görüşüldü
Haberler'de Abone Ol

DÜZCE (İHA) – Düzce Valisi Cevdet Atay, ilçelerde ki sorun ve sıkıntıların görüşülmesi kapsamında Kaymakamlar ve kaymakam refikleri ile toplantıda bir araya gelerek, ilçelerin sorunlarını ilk ağızdan dinledi.


Düzce’de ilçelerde ki sorun ve sıkıntılarını sürekli takip ederek, çözüme ulaştırmak için çalışmalarını sürdüren Vali Cevdet Atay, ilçe kaymakamları ile toplantıda bir araya geldi. Toplantıda ilçelerin sorunları, ihtiyaçları, yatırımları ve ilçelerde sunulan kamu hizmetleri ile ilgili ilk ağızdan bilgi aldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.