İki otomobilin çarpıştığı kazada 3ü ağır, 5 kişi yaralandı

AFYONKARAHİSAR’DA KONTROLDEN ÇIKAN BİR OTOMOBİL ÖNCE ÖNÜNDE SEYREDEN ARACA ÇARPTI ARDINDAN YOL KENARINDAKİ REFÜJE DEVRİLDİ. KAZADA, KAZADA 3’Ü AĞIR 5 KİŞİ YARALANDI.

İki otomobilin çarpıştığı kazada 3ü ağır, 5 kişi yaralandı
Haberler'de Abone Ol

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkan bir otomobil önce önünde seyreden araca çarptı ardından yol kenarındaki refüje devrildi. Kazada, 3’ü ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.


Kaza, Bayat ilçesi, Tavşan Tepe mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H.E., idaresindeki 26 B 9699 plakalı otomobil sürücünün henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak önünden seyreden C.G.’nin kullandığı 06 DNG 557 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan H.E.’nin kullandığı otomobil yol kenarındaki refüje devrildi. Kazada her iki araç sürücüsü ile birlikte H.K., T.B. ve M.A., yaralandı. Yaralılar çevreden geçen diğer sürücülerin haber vermesi ile olay yerine gelen ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan 3’nün durumunun ağır olduğu bildirildi.


Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.