İhtiyaç Sahibi Ailelere Hizmet Verecek Aşevi Açıldı

Toprakkale’de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hizmete açılan aşevi, günlük sıcak yemek desteğiyle 145 ihtiyaç sahibi aileye ulaşmayı hedefliyor.

İhtiyaç Sahibi Ailelere Hizmet Verecek Aşevi Açıldı
Haberler'de Abone Ol

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere düzenli yemek desteği sağlamak amacıyla bir aşevi hizmete açıldı.

Açılış törenine Toprakkale Kaymakamı Volkan Özer, Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, OSB Müdürü Musa Gönül, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Aykut Bulut, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Vakıf yetkilileri, aşevinde günlük olarak üç çeşit sıcak yemeğin hazırlanarak toplam 145 aileye, yaklaşık 300 kişiye ulaştırılacağını belirtti.

Aşevinin sürdürülebilir şekilde faaliyet göstereceğini ifade eden yetkililer, amaçlarının ilçedeki sosyal dayanışmayı güçlendirmek ve dezavantajlı ailelere düzenli destek sağlamak olduğunu söyledi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi

Köşe Yazarı

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.