Huzurevindeki babalar unutulmadı

Fethiye Huzurevi’nde Yaşayan Yaşlı Bireyler Için Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yılda Babalar Günü Kutlama Programı Düzenlendi. Büyüksamanlı Koyu’nda Düzenlenen Programa Fethiye Kaymakamı Yusuf Izzet Karaman, Ilçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’da Katıldı.

Huzurevindeki babalar unutulmadı
Haberler'de Abone Ol

Fethiye Huzurevi’nde yaşayan yaşlı bireyler için her yıl olduğu gibi bu yılda babalar günü kutlama programı düzenlendi.

Fethiye Huzurevi Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel hale gelen Babalar Günü Kutlama Programı düzenlendi. Huzurevinde yaşayan babaların gününü kutlamak ve bir araya gelerek birlikteliği arttırmak amacı ile düzenlenen programa Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’da katıldı.

Programda konuşan ve babalar gününü kutlayan Kaymakam Karaman “Fethiye Huzurevi olarak babalar günü vesilesi ile güzel bir alanda beraberiz. Bu vesile ile bizler için değerli olan , ailenin çınarı, temel direği olan babalarımızın gününü kutluyorum. Tüm babalarıma sağlık sıhhat diliyorum” dedi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.