Husumetli olduğu aileyi kurşun yağmuruna tuttu: 1 ölü, 4 yaralı

ANTALYA'NIN SERİK İLÇESİNDE BİR KİŞİ, HUSUMETLİ OLDUĞU KİŞİ VE AİLESİNİ KUŞUN YAĞMURUNA TUTTU. OLAYDA 1 KİŞİ ÖLDÜ, 4 KİŞİ YARALANDI, KAÇAN ŞÜPHELİ ALANYA İLÇESİNDE YAKALANDI.

Husumetli olduğu aileyi kurşun yağmuruna tuttu: 1 ölü, 4 yaralı
Haberler'de Abone Ol

Antalya’nın Serik ilçesinde bir kişi, husumetli olduğu kişi ve ailesini kuşun yağmuruna tuttu. Olayda 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı, kaçan şüpheli Alanya ilçesinde yakalandı.


Olay, saat 17.00 sıralarında Serik ilçesi Belek Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında daha önceden alacak verecek meselesi yüzünden husumet yaşayan E.Ç., Tahir Feyyaz Bozoğlan’nın oturduğu villaya geldi. Burada ikili aralarında tartışma yaşadı. E.Ç. site girişinde Tahir Feyyaz Bozoğlan ve yanındaki eşi ve akrabalarına kurşun yağdırdı. Silahlı saldırıda Tahir Feyyaz Bozoğlan olay yerinde hayatını kaybederken, eşi H.B. (41), Osman B. (45), Sedat B. (61) ve Yılmaz K. (50) yaralandı. İhbar üzerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaçan şüpheli E.Ç.’nin yaralı şekilde, Alanya ilçesinde polis noktası yakınında tabancayla başına ateş etmek isterken ekipler tarafından yakalandığı öğrenilirken, hastanede tedavi altına alındı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.