Hemşire Güneşi arama çalışmaları 46ıncı gününde

SİİRT'İN PERVARİ İLÇESİNDE 46 GÜN ÖNCE MÜKÜS ÇAYI'NA DÜŞEN ARKADAŞINI KURTARMAK İSTERKEN AKINTIYA KAPILARAK KAYBOLAN HEMŞİRE EYÜP GÜNEŞ'İ ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

Hemşire Güneşi arama çalışmaları 46ıncı gününde
Haberler'de Abone Ol

Siirt’in Pervari ilçesinde 46 gün önce Müküs Çayı’na düşen arkadaşını kurtarmak isterken akıntıya kapılarak kaybolan hemşire Eyüp Güneş’i arama çalışmaları devam ediyor.


Siirt’in Pervari ilçesi Beğendik beldesi yakınlarında 46 gün önce piknik yaptıkları sırada ayağı kayarak Müküs Çayı’na düşen hemşire Halime Timurtaş’ı kurtarmak için girdiği suda akıntıya kapılan hemşire Eyüp Güneş’in bulunması için aramalar sürüyor. Akıntıya kapılan Güneş’in bulunması için çalışmalar, Müküs Köprüsü’nden Hacımehmet köyünün 4 kilometre ilerisine kadar su üstü kontrolü yapıldığı belirtildi.


Van Jandarma Sualtı Arama ve Kurtarma, Elazığ Polis Sualtı Arama ve Kurtarma görevlileri ile Siirt jandarması, UMKE ve güvenlik korucularından oluşan 130 kişilik ekip; Güneş’e ulaşmak için su altındaki ağaçlık ve kayalık alanları altında arama çalışmaları devam ediyor. Ekipler, çayın Çetin Baraj Gölü’yle birleştiği noktada da dalış gerçekleştiriyor. Söz konusu bölgede su altı ve üstünde arama yapan ekipler, bölgedeki kayalık ve ağaçlık alanlarda da faaliyetlerini sürdürüyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.