Hem yürüdüler hem eğlendiler

KÖRFEZ BELEDİYE'SİNİN DÜZENLEDİĞİ ETKİNLİĞE KATILAN GENÇLER, DOĞAL GÜZELLİKLER İÇERİSİNDE HEM FOTOĞRAF ÇEKTİ HEM DE DEREDE HALAY ÇEKTİ.

Hem yürüdüler hem eğlendiler
Haberler'de Abone Ol

Körfez Belediyesinin düzenlediği etkinliğe katılan gençler, doğal güzellikler içerisinde hem fotoğraf çekti hem de derede halay çekti.


Körfez Belediyesi Başkanı Şener Söğüt, düzenlediği etkinlikle gençlerle doğa yürünüşe çıktı. Farklı okullardan öğrencilerin katıldığı etkinlikte Başkan Söğüt’ün yanı sıra başkan yardımcısı Osman Yurt, okul idarecileri ve vatandaşlarda yer aldı. Yürüyüşün startı Tarihi Taşköprü önünde başladı ve burada katılımcılara çorba ikram edildi. Kutluca Köyü’nden başlayan ve Çoban Geçidi Kanyonu boyunca gerçekleştirilen yürüyüşe katılan gençler saklı kalmış doğa güzelliği içerisinde bol bol fotoğraf çekti. Sıcak havada akan suyu gören bazı öğrenciler, şelale kısmındaki birikintide suya girdi. Kimi ise derenin sığ olduğu noktalarda su içinde halay çekti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.