Hayvan pazarında kurbanlıklar görücüye çıktı

Sap Hastalığı Nedeniyle Uzun Süre Kapalı Kalan Iskilip Hayvan Pazarı Tekrar Hizmete Açıldı

Hayvan pazarında kurbanlıklar görücüye çıktı
Haberler'de Abone Ol

İskilip Belediyesi tarafından Kurban Bayramı öncesi canlı hayvan pazarında bakım, onarım, ot biçme ve ilaçlama çalışmaları yapıldı. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü veteriner hekimleri kontrolünden geçen hayvanlar, satış reyonlarında yerlerini aldı.

Bayrama 1 hafta kala, uzun süre kapalı kalan İskilip hayvan pazarı tekrar hizmete açıldı. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Veteriner Hekimleri kontrolünden geçen hayvanlar, satış reyonlarında yerlerini aldı.

Belediye Başkanı Ali Sülük, “Kurban Bayramı öncesi bakım ve onarımını yaptığımız canlı hayvan pazarı, bayramın 1. gününe kadar vatandaşlarımızın hizmetine açılmıştır. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile koordineli olarak vatandaşlarımıza hijyenik bir ortamda hizmet verilmektedir” şeklinde konuştu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.