Hayırsever vatandaştan Filistin için anlamlı destek

çorum'un Sungurlu Ilçesi'nde Yaşayan Halis Erarslan Adlı Hayırsever Vatandaş Tdv Tarafından Filistin Için Başlatılan Yardım Kampanyasına 50 Bin Tl Bağışta Bulundu

Hayırsever vatandaştan Filistin için anlamlı destek
Haberler'de Abone Ol

Çorum’un Sungurlu ilçesinde yaşayan bir vatandaş, Filistin için devam eden yardım kampanyasına 50 bin TL bağışta bulundu.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından, "Dua ve Yardımlarınızla Filistin’in Yanındayız" sloganıyla mazlum Filistin halkının ihtiyaçları için başlatılan yardım kampanyasına Halis Erarslan isimli vatandaş 50 bin TL bağışta bulundu.

İlçe Müftüsü Süleyman Eroğlu bağış kabul esnasında göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı Halis Erarslan’a teşekkür ederek bu zulme karşı her Müslümanın kendi imkanınca duruş sergilemesi ve duyarlı olması gerektiğini ifade etti.

Müftüsü Eroğlu, hayır sahibi Halis Erarslan’a Kur’an-ı Kerim hediye ederek teşekkür etti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.