Hatay Belediye Başkanı Öntürk’ten Suriye Ziyareti

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Suriye'ye resmi ziyaret gerçekleştirdi. Halep ve İdlib’de temaslarda bulundu.

Hatay Belediye Başkanı Öntürk’ten Suriye Ziyareti
Haberler'de Abone Ol

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Suriye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye ve Suriye arasındaki ilişkilerin yeniden canlanmasıyla birlikte bölgedeki ticaret ve iletişim faaliyetleri hız kazandı.

Başkan Öntürk, ziyaretinin ilk durağı olarak Halep’e giderek Osmanlı döneminden kalan tarihi kalede fotoğraf çektirdi.

Üç gün sürecek temaslarında Halep ve İdlib'de görüşmeler yapan Öntürk, Suriye’de yaşanan olumlu gelişmeleri yerinde inceledi.

Öntürk, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “Tarih boyunca komşumuz ve akrabalarımızın yuvası olan Suriye’ye ilk resmi ziyaretimizi gerçekleştirdik.

Hatay’da birlik ve beraberliği nasıl koruyorsak, komşumuzda da aynı anlayışla destek vermeye hazırız. Kardeşliğimiz daim olsun” ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi

Köşe Yazarı

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.