Hasanbeyli’de 220 Sosyal Konut Projesi Hayata Geçiyor

Hasanbeyli’de Yüzyılın Sosyal Konut Projesi kapsamında 220 yeni konut inşa ediliyor. Başkan Şevket Yumrutepe, projeyle yaşam kalitesinin artacağını söyledi.

Hasanbeyli’de 220 Sosyal Konut Projesi Hayata Geçiyor
Haberler'de Abone Ol

Osmaniye’nin Hasanbeyli ilçesinde “Yüzyılın Sosyal Konut Projesi” kapsamında 220 adet yeni sosyal konutun inşasına başlandı.

Hasanbeyli Belediye Başkanı Şevket Yumrutepe, projenin ilçeye büyük bir değer katacağını belirterek, “Hasanbeyli’mizin her köşesinde yaşam standardını yükseltecek, hemşehrilerimize güvenli ve huzurlu yuvalar kazandıracak önemli bir adımdır” dedi.

Başkan Yumrutepe, projenin hayata geçmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

“Bu kıymetli yatırımın ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

Bu vesileyle başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Milletvekillerimiz Sayın Derya Yanık ve Seydi Gülsoy’a, İl Başkanımız Sayın Mehmet Sadi Binboğa’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Yumrutepe, projenin tamamlanmasıyla birlikte ilçede yaşam kalitesinin artacağını, vatandaşların modern, güvenli ve huzurlu yuvalara kavuşacağını belirterek, “Hemşehrilerimize bereketli, huzurlu ve mutlu yuvalar diliyorum” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi

Köşe Yazarı

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.