Hamurda yeni öğretmenlere gül ve ikram

Ağrı'nın Hamur Ilçesine Yeni Atanan 116 öğretmen, Ilçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç Tarafından Makamında Gül, çikolata Ve Kolonya Ile Karşılandı.

Hamurda yeni öğretmenlere gül ve ikram
Haberler'de Abone Ol

Ağrı’nın Hamur ilçesine yeni atanan 116 öğretmen, ilçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç tarafından makamında gül, çikolata ve kolonya ile karşılandı.

Karakoç, yaptığı açıklamada, yeni atanan öğretmenleri en güzel şekilde karşılamak için bir geleneği sürdürdüklerini belirtti.

Öğretmenlerin mesleklerine başladıkları ilk günü en güzel şekilde yaşayıp hatırlamalarını istediklerini ifade eden Karakoç, "Onlardan çocuklarımıza yansıyacak ışık ve sinerji ülkemizin geleceğini aydınlatacaktır. İnsanlığın mimarlarına öğretmenlik hayatlarında başarı ve mutluluklar diliyorum." dedi.

Karakoç, öğretmenlere görev yerleri hakkında da bilgi verdi ve başarılar diledi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.