Hakkaride TYP kurası çekildi

TÜRKİYE İŞ KURUMU HAKKARİ İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN TOPLUM YARARINA PROGRAMI (TYP) KAPSAMINDA AİLE VE SOSYAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜNDE BÜNYESİNDEN ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE 8 KİŞİ İÇİN NOTER HUZURUNDA KURA ÇEKİLDİ.

Hakkaride TYP kurası çekildi
Haberler'de Abone Ol

Türkiye İş Kurumu Hakkari İl Müdürlüğü tarafından Toplum Yararına Programı (TYP) bünyesinde Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünde çalıştırılmak üzere 8 kişi için Noter huzurunda kura çekildi.


İŞKUR TYP aracılığıyla 4 ay süreyle istihdam edilecek adaylar için Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü konferans salonunda kura çekimi yapıldı. Hakkari merkez ve Yüksekova ilçesinden bin 142 vatandaşın başvurduğu kurada, 8 asil ve 4 yedek kurası çekildi.


Kuranın sonunda şartlarını yerine getiren adayların kısa süre sonra işe başlayacağı öğrenildi.


Kuraya Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Müdür yardımcıları Hamdi Taşma ve Kemal Demir, Noter Vekili Serdar Kundakçı, İŞKUR personeli katıldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.