Hakkaride otogarın yeri değişti

Hakkari şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdi Arslan, Halk Pazarı Olarak Kullanılan Adliye Ve Eski Valilik Arasında Kalan Alanın Otogar Olarak Kullanılacağını Söyledi.

Hakkaride otogarın yeri değişti
Haberler'de Abone Ol

Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdi Arslan, halk pazarı olarak kullanılan adliye ve eski valilik arasında kalan alanın otogar olarak kullanılacağını söyledi.

Açıklamalarda bulunan Başkan Arslan, yolcu taşımacılığında kullanılan otogarın bugünden sonra kullanılmayacağını belirterek, “Valimizin ve il trafik komisyonunun kararına istinaden daha önce halk pazarı olarak kullanılan adliye ve eski valilik arasında kalan bölümde, iller ve ilçeler arası yolcu taşımacılığı yapılacağını tüm halkımıza duyuruyoruz. Kıymetli yolcularımız otogar yerine bu halk pazarını kullansınlar. Hem maddi açıdan hem de Hakkari’nin çetin kış şartlarını göz önünde bulundurduğumuzda buranın daha iyi olacağını, daha verimli olacağını düşünerek terminal olarak kullanılacak. Bize bu alanı tahsis eden başta valimize, emniyet müdürümüze, trafik tescil ve denetleme şube müdürümüze tüm taşımacı esnafı adına teşekkür ediyorum" dedi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.