Hakkaride karla karışık yağmur etkili oldu

Hakkari şehir Merkezinde Karla Karışık Yağmur Etkili Olmaya Başlarken, Yüksek Kesimler Ise Beyaza Büründü.

Hakkaride karla karışık yağmur etkili oldu
Haberler'de Abone Ol

HAKKARİ (İHA) – Hakkari şehir merkezinde karla karışık yağmur etkili olmaya başlarken, yüksek kesimler ise beyaza büründü.

Metroloji 14. Bölge Müdürlüğünün uyarısının ardından akşam saatlerinde karla karışık yağmur etkili olmaya başladı. Sabah saatlerinde etkisini sürdüren yağışlar belirli aralıklarla devam ediyor. Merzan, Berçelan ve Karşıyaka mahallelerinin üs kesimleri beyaza bürünürken, Durankaya beldesi yolundaki Şivekür bölgesinde ise kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı.

Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdi Arslan, karla karışık yağmur nedeniyle Hakkari-Van-Çukurca-Şırnak kara yolu için kaya uyarısında bulunarak, sürücülerin dikkatli olmasını istedi.

Hakkari Belediyesi ekipleri de herhangi bir sorun yaşanmaması için bütün personel ve araç gereçleriyle 7/24 teyakkuzda bekliyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.