Hakkari polisi miniklerin karne heyecanına ortak oldu

HAKKARİ İL EMNİYET MÜDÜRÜ SALAVAT METE PINAR VE BERABERİNDEKİ POLİS EKİPLERİ ÖĞRENCİLERE BİR SÜRPRİZ YAPARAK KARNE HEYECANI YAŞAYAN MİNİKLERİN HEYECANINA ORTAK OLDULAR.

Hakkari polisi miniklerin karne heyecanına ortak oldu
Haberler'de Abone Ol

Hakkari İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar ve beraberindeki polis ekipleri, karnelerini alan minik öğrencilerin heyecanına ortak oldu.


Hakkari merkez başta olmak üzere ilçe, belde ve köylerde eğitime olan desteğini sürdürmeye devam eden Hakkari polisi, karne gününde de öğrencileri yalnız bırakmadı. İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar, Emniyet Müdür Yardımcısı Fatih Ünsal ve beraberindeki toplum destekli polislik şube müdürlüğü ekipleri ile birlikte Hacı Salih Şen İlköğretim Okulunda karne dağıtım törenine katıldı. Burada anaokulu başta olmak üzere birinci ve ikinci sınıf öğrencilere karnelerini dağıtan ekipler, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldular. Öğrencilerle yakından ilgilenen polisler, kendilerine hediyeler takdim ederek öğrencilere iyi tatiller diledi.


Karnelerini polisten alan öğrenciler ise polislere tatilde kitap okuyacaklarının sözünü verdi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.