Haftanın kitapları kitapseverlerle buluştu

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ (ADYÜ) FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ BİLİM VE SANAT PLATFORMU TARAFINDAN HAZIRLANAN “HAFTANIN KİTABI” PROJESİ ÇERÇEVESİNDE FAKÜLTE ÖĞRENCİLERİNE HER HAFTA YENİ BİR KİTAP HEDİYE EDİLİYOR.

Haftanın kitapları kitapseverlerle buluştu
Haberler'de Abone Ol

Adıyaman Üniversitesi (ADYÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Bilim ve Sanat Platformu tarafından hazırlanan “Haftanın kitabı” projesi çerçevesinde fakülte öğrencilerine her hafta yeni bir kitap hediye ediliyor.


Okuma bilincinin yerleştirilmesi ve farkındalık oluşturmak amacıyla hayata geçirilen proje çerçevesinde gerçekleştirilen çekilişe katılarak kitap almaya hak kazanan öğrencilere, kitapları Fakülte Dekanı Prof. Dr. Selcen Yüksel Perktaş tarafından teslim edildi. Projeyle ilgili konuşan ve öğrencilere okuma farkındalığını oluşturmak istediklerini söyleyen Fakülte Dekanı Prof. Dr. Perktaş “Haftanın Kitabı projesiyle öğrencilerimize okuma alışkanlığını aşılamaya çalışıyoruz. Okuma bilincine ulaşan bir bireyin hayat karşısında çözemeyeceği hiçbir sorun yoktur. Bu farkındalığın ve okuma bilincinin yerleşmesi için günden güne daha çok öğrencimize ulaşmaya çalışacağız. Bundan dolayı önerdiğimiz kitaplardan üçer adet olmak üzere her hafta öğrencilerimize kitap hediye etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.