Hafta sonları nüfusunun 10 katına çıkan bu ilçede iğne atsan yere düşmüyor

SON YILLARDA YAŞADIĞI YOĞUNLUK SEBEBİYLE KARADENİZ’İN BORDUM’U OLARAK ADLANDIRILAN KANDIRA SAHİLLERİ, HAFTA SONU NÜFUSUNUN ADETA 10 KATINA ÇIKIYOR. SAHİLLER ADETA HINCA HINÇ DOLUYOR.

Hafta sonları nüfusunun 10 katına çıkan bu ilçede iğne atsan yere düşmüyor
Haberler'de Abone Ol

KOCAELİ (İHA) – Karadeniz’in Bodrum’u olarak adlandırılan Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde nüfus, hafta sonları 10 katına çıkıyor.


Son yıllarda özellikle İstanbul, Sakarya, Düzce gibi çevre illerden yerli turist çeken Kocaeli’nin Kandıra ilçesinin sahil kıyıları, Bodrum’u aratmıyor. Hafta sonu yüzlerce insanın akın ettiği Kerpe, Kefken, Bağırganlı, Cebeci plajlarını görenler, “İğne atsan yere düşmez” yorumunda bulunuyor. Hafta sonları nüfusu 10 katına çıkan Kerpe’de plajlarda oturacak yer kalmıyor. Yeşil doğası, mavi denizi ile dikkat çeken Kandıra sahillerinde yer bulmak isteyenler sabahın ilk ışıkları ile sahillere gelmeyi tercih ediyor.


Düzce’den Kerpe’ye geldiğini belirten Melike Yıldız, “Bu kadar kalabalık beklemiyordum. İnanılmaz bir yoğunluk var. Yüzdük, dalış yaptık. Keyifli bir gün geçiriyoruz. Doğası, denizi ile çok güzel bir yer” dedi.


Vatandaşlar, denizde yüzmenin yanı sıra, tekne gezileri, dalış gibi etkinlikler de yapıyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.