Güpegündüz marketten 3 bin liralık hırsızlık

KOCAELİ’NİN DARICA İLÇESİNDE BİR MARKETE MÜŞTERİ GİBİ GİREN 3 KADIN, YAKLAŞIK 3 BİN LİRALIK MALZEMELERİ KİMSEYE GÖRÜNMEDEN ARAÇLARINA YÜKLEYEREK KAYIPLARA KARIŞTI.

Güpegündüz marketten 3 bin liralık hırsızlık
Haberler'de Abone Ol

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bir markete müşteri gibi giren 3 kadın, yaklaşık 3 bin liralık malzemeleri kimseye görünmeden araçlarına yükleyerek kayıplara karıştı.


Olay, Kocaeli’nin Darıca ilçesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan bir zincir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete müşteri gibi giren 3 kadın, bir süre içeride dolaşarak alışveriş arabasını gıda malzemeleriyle doldurdu. Ardından kadınlar, giriş kapısından kimseye görünmeden çıkarak markete geldikleri otomobilin yanına gitti. Kadınlar burada hızlı bir şekilde çaldıkları malzemeleri aracın bagajına doldurarak olay yerinden ayrıldı. Kadınların telaşlı olduklarını gören çevredeki esnaf, markete giderek yetkililere durumu anlattı. Bunun üzerine kamera görüntülerini izleyen yetkililer, markette gerçekleşen hırsızlığa şahit oldu. Ardından yetkililer, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan ekipler, hırsızları yakalayabilmek için çalışma başlattı. Kadınların, marketten yaklaşık 3 bin liralık gıda malzemesi tespit edildi.



Bagajı böyle doldurdular


Öte yandan hırsızların alışveriş yaptığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde kadınların müşteri gibi marketin içerisinde dolaştıkları, daha sonra market aracındaki ürünlerle yanlarında bir kişiyle daha aracın bagajını doldurarak uzaklaştıkları görülüyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.