28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.358
EURO35.1472
ALTIN2304.0

GÜNSEL, Almanya Uluslararası Otomobil Fuarı'nda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GÜNSEL, Almanya Uluslararası Otomobil Fuarı'nda
Abone ol
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yerli ve milli otomobili GÜNSEL, Almanya'nın Münih kentinde düzenlenen Uluslararası Otomobil Fuarı IAA Mobility’de tedarikçileri ile buluştu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yerli ve milli otomobili GÜNSEL, Almanya'nın Münih kentinde düzenlenen Uluslararası Otomobil Fuarı IAA Mobility’de tedarikçileri ile buluştu.

GÜNSEL, sonraki durakları Londra, Cenevre ve Pekin’de düzenlenecek otomobil fuarlarına ilk modeli B9 ile katılarak dünya vitrinine çıkacak...

COVID-19 pandemisi sonrasında düzenlenen ilk otomobil fuarı olan Uluslararası Otomobil Fuarı (IAA Mobility), Almanya'nın Münih kentinde düzenlendi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yerli ve milli otomobili GÜNSEL, IAA Mobility’ye katılarak tedarikçileri ve potansiyel tedarikçileri ile buluştu.

GÜNSEL, Aralık ayında Londra’da, Şubat 2022’de Cenevre’de ve Nisan 2022’de ise Pekin’de düzenlenecek otomotiv fuarlarına araçla katılarak ilk modeli B9’u otomotiv dünyasının en önemli fuarlarında dünyaya tanıtacak. 

7-12 Eylül tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen IAA MOBILITY, dünyanın önemli otomobil fuarlarından biri olarak öne çıkıyor. Pek çok uluslararası otomotiv markasının yeni modellerini gün yüzüne çıkardığı fuar, dünya otomotiv piyasasına yön veren üreticileri, tedarikçileri ve son kullanıcıları bir araya getirdi.

Pandemi sonrasında düzenlenen ilk otomobil fuarı olan IAA MOBILITY’nin ardından başta Londra, Cenevre ve Pekin olmak üzere pek çok kentte otomobil fuarları düzenlenmeye devam edecek.

GÜNSEL’in sonaki durakları Londra, Cenevre ve Pekin 

IAA MOBILITY’de tedarikçileri ile buluşan KKTC’nin elektrikli otomobili GÜNSEL’in ilk lansmanı 20 Şubat 2020’de Girne’de yapılmıştı. Sonrasında 18-21 Kasım 2020 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı ile Türkiye lansmanını da gerçekleştiren GÜNSEL’in Avrupa’daki ilk durağı ise Almanya Münih oldu.

GÜNSEL, Aralık ayında Londra’da, Şubat 2022’de Cenevre’de ve Nisan 2022’de ise Pekin’de düzenlenecek otomotiv fuarlarına da katılarak ilk modeli B9’u otomotiv dünyasının en önemli fuarlarında dünyaya tanıtacak. 

Prof. Dr. İrfan Suat Günsel: “KKTC’mizin yerli ve milli otomobili GÜNSEL ile Londra, Cenevre ve Pekin’de katılacağımız fuarlarla ilk modelimiz B9’u dünya vitrinine çıkaracağız.”

Almanya, Münih’te düzenlenen Uluslararası Otomobil Fuarı IAA Mobility’de tedarikçileri ile buluşarak elektrikli otomotivin geleceğini yakından gözlemleme şansı yakaladıklarını söyleyen Yakın Doğu Oluşumu Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. İrfan Suat Günsel, “KKTC’mizin yerli ve milli otomobili GÜNSEL ile Londra, Cenevre ve Pekin’de katılacağımız fuarlarla ilk modelimiz B9’u dünya vitrinine çıkaracağız” dedi. 

GÜNSEL Üretim Tesisleri’nin ikinci faz yatırımının Yakın Doğu Üniversitesi kampüsünde sürdürdüklerini hatırlatan Prof. Dr. İrfan Suat Günsel, “Seri üretime çok yaklaştığımız bu dönemde, Aralık ayında Londra’da, Şubat 2022’de Cenevre’de ve Nisan 2022’de ise Pekin’de düzenlenecek otomotiv fuarlarına ilk modelimiz B9 ile katılarak GÜNSEL’imizi dünyaya tanıtmaya ve ülkemizi temsil etmeye devam edeceğiz” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar