29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3275
EURO35.091
ALTIN2311.0

Gültak: Basın demokrasinin olmazsa olmaz bir kurumudur

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gültak: Basın demokrasinin olmazsa olmaz bir kurumudur
Abone ol
MERSİN'İN MERKEZ İLÇE AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLTAK, TÜRKİYE GAZETECİLER FEDERASYONU BAŞKANI YILMAZ KARACA, MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ (MGC) BAŞKANI RÜSTEM KAYA TEPE İLE FEDERASYON VE CEMİYET YÖNETİMİNİ AĞIRLADI. ZİYARETTE, BELEDİYE TARAFINDAN MGC’YE TAHSİS EDİLEN BİNA NEDENİYLE GÜLTAK’A TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ.

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Rüstem Kaya Tepe ile federasyon ve cemiyet yönetimini ağırladı.

Ziyarette, belediye tarafından MGC’ye tahsis edilen bina nedeniyle Gültak’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Ziyaretleri nedeniyle TGF ve MGC heyetine teşekkür eden Gültak, basının önemi ve işlevine dikkat çekerek, Akdeniz Belediyesi olarak MGC için bir bina inşa ederek yer tahsisi sağladıklarını belirtti.

Kişilerin gelip geçici, kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarının ise kalıcı olduğunun altını çizen Gültak, "Gerek siyaset, gerekse belediye başkanlığım döneminde basını sürekli takip edip önemseyen, gazetecilerle iletişim içinde olan bir insanım. Gazeteciler sayesinde hizmetlerimizi kamuoyuna ulaştırıyoruz.

Gazetecilerimiz ile sürekli görüşerek, her fırsatta ziyaret ediyorum. Zira basın, demokrasinin de olmazsa olmaz bir kurumudur.

Cemiyetimize tahsis ettiğimiz bina ile ilgili konu da Meclisimizden oybirliği ile geçti. Artık cemiyetimizin kira veya taşınma sorunu olmayacak, merkezi ve şık bir yerde hizmet verebilecek.

Gazetecilerimiz her şeyin en güzeline layık. Yakın bir zamanda cemiyetimize tahsis ettiğimiz bu binamızın inşallah resmi açılışına da yine hep birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

 

“Örnek bir merkez olmuş, tüm ülkeye anlatacağız”

 

 

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca da “TGF, MGC’nin ev sahipliğinde yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Artı, Anadolu basınının sorunlarının da tartışıldığı bu toplantımızı, Akdeniz Belediyesi’nin bizlere, gazetecilere armağan edip kazandırdığı yeni cemiyet merkezinde gerçekleştirdik.

Gazeteci arkadaşlarımız adına sizlere çok teşekkür ediyoruz.

Gerçekten örnek bir merkez olmuş ve bizler de bu tahsisi tüm Türkiye’ye lanse edeceğiz. Diğer belediyelerimize de bu konuda tavsiyede bulunacağız.

Akdeniz Belediyesi’nin çalışmalarını başarılı buluyor ve devamını diliyoruz. Desteğiniz için tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

MGC Başkanı Rüstem Kaya Tepe de cemiyet başkanlarını Mersin’de ağırladıklarını söyledi. Tepe, Mersinli gazetecilere yeni bir cemiyet binası kazandırdığı için Akdeniz Belediye Başkanı Gültak’a teşekkür etti.

 

Ziyaretin sonunda TGF Başkanı Yılmaz Karaca, gazetecilere tahsis edilen yeni bina nedeniyle Başkan Gültak’a teşekkür plaketi takdim etti.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar