Göztepede devir işlemleri sürüyor

GÖZTEPE SPOR KULÜBÜ SAHİBİ MEHMET SEPİL, KULÜBÜN SPORTS REPUBLİC ŞİRKETİNE DEVRİ İÇİN HUKUKİ ÇALIŞMALARIN DEVAM ETTİĞİNİ VE PROFESYONEL FUTBOL TAKIMININ GELECEK SEZON HAZIRLIKLARININ PLANLI BİR ŞEKİLDE YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ AÇIKLADI.

Göztepede devir işlemleri sürüyor
Haberler'de Abone Ol

Göztepe Spor Kulübü sahibi Mehmet Sepil, kulübün Sports Republic şirketine devri için hukuki çalışmaların devam ettiğini ve profesyonel futbol takımının gelecek sezon hazırlıklarının planlı bir şekilde yürütüldüğünü açıkladı.


Spor Toto Süper Lig’de küme düşen ve gelecek sezon Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek olan Göztepe’de, kulübün devri için kulüp sahibi Mehmet Sepil, Sports Republic şirketi sahibi Rasmus Ankersen ile 15 Haziran 2022 tarihinde ön protokol imzalamıştı. Kulübün hisselerinin yüzde 70’ini devredecek olan Mehmet Sepil, devam eden işlemler hakkında yazılı bir açıklama yaptı.



"Hukuki çalışmalar devam etmektedir"


Mehmet Sepil, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


"Sports Republic ile yapılan ortaklık görüşmeleri neticesinde; 15 Haziran tarihinde ön protokol imzalanmıştır. Ortaklık sürecine ilişkin hukuki çalışmalar devam etmektedir. Diğer yandan Göztepe Spor Kulübü profesyonel futbol takımının önümüzdeki sezon hazırlıkları planlı bir şekilde yürütülmektedir."

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.