Göztepe Voleybolda değişim

Türkiye Voleybol Federasyonu (tvf) Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde Sezonu 6. Sırada Bitirerek Play-off Oynama Hakkı Kazanamayan Göztepe’de, Köklü Değişikliklere Imza Atıldı. Izmir Ekibi, Başantrenör Ilker Alkan Ve 9 Voleybolcu Ile Yollarını Ayırdı.

Göztepe Voleybolda değişim
Haberler'de Abone Ol

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde sezonu 6. sırada bitirerek play-off oynama hakkı kazanamayan Göztepe’de, köklü değişikliklere imza atıldı. İzmir ekibi, Başantrenör İlker Alkan ve 9 voleybolcu ile yollarını ayırdı.

TVF Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde bu sezon istediği başarıyı sergileyemeyen ve ligi 6. sırada bitirerek play-off oynama hakkı kazanamayan Göztepe’de köklü değişiklik yapıldı. Sarı-kırmızılı kulüpte Başantrenör İlker Alkan ve 9 voleybolcu ile yollar ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, "2000 yılından bu yana şubemiz bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan, son 5 sezondur takımımızda başantrenörlük görevini üstlenen İlker Alkan’a tüm emekleri için teşekkür ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan Göztepe Voleybol, 3 sezondur takımda bulunan Doğa Su Tunca, iki sezondur takımda yer alan Deniz Pınar Çiçekçi ve bu sene sarı-kırmızılı ekibe dahil olan; Seda Menekşe, Miray Koç, Yaren Dal, Gülce Erdemir, Damla Tokman, Yaren Hatipoğlu ve Madeline Guillen ile yollarının ayrıldığını da resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.