Görme engelli öğretmenlerine basketbol atmayı öğrettiler

KOCAELİ'NİN DERİCE İLÇESİNDE GÖRME ENGELLİ ÖĞRETMENLERİNE BASKETBOL ATMAYI ÖĞRETEN ÇOCUKLAR, 'İYİ Kİ VARSINIZ' DEDİRTTİ.

Görme engelli öğretmenlerine basketbol atmayı öğrettiler
Haberler'de Abone Ol

Kocaeli’nin Derice ilçesinde görme engelli öğretmenlerine basketbol atmayı öğreten çocuklar, ’İyi ki varsınız’ dedirtti. Attığı iki atışı da potadan geçirmeyi başaran öğretmen ve öğrencilerin mutluluğu görüntülere yansıdı.


Derince ilçesinde bulunan Melikşah Anadolu Lisesi’nde edebiyat öğretmeni olarak görev yapan görme engelli Dilek Karaca, okul bahçesinde çocuklar ile basketbol oynadı. Öğrenciler, görme engelli öğretmenlerine ne yapması gerektiğini tek tek anlattı. Öğrencilerinin söylediklerini yapan öğretmen Dilek Karaca, iki atışında da topu potadan geçirmeyi başardı. Öğrencileri ise öğretmenlerini alkışladı. Hem öğrencilerin hem de görme engelli öğretmenin mutluluğu çekilen videoya yansıdı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.