28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.346
EURO35.1414
ALTIN2307.1

Giresundan deprem bölgesine yardım kampanyası devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Giresundan deprem bölgesine yardım kampanyası devam ediyor
Abone ol
"TÜRKİYE İÇİN İYİLİK VAKTİ" SLOGANIYLA BAŞLATILAN YARDIM KAMPANYASINA GİRESUN MERKEZ’DEN 3, İLÇELERDEN 5 OLMAK ÜZERE TOPLAM 8 YARDIM TIRI DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERİLDİ.

Giresun’dan deprem bölgesine yardım kampanyaları devam ediyor. Giresun’dan "Türkiye İçin İyilik Vakti" sloganıyla başlatılan yardım kampanyasında toplanan 8 tır deprem bölgesine gönderildi.


Giresun İl Müftülüğü öncülüğünde hayırseverlerin desteğiyle hazırlanan yardım tırları, dualarla depremden etkilenen şehirlere uğurlandı.


Giresun’un tek yürek olduğunu belirten Giresun İl Müftüsü Ramazan Topcan, yardım kampanyasının devam edeceğini bildirdi. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın başlattığı yardım kampanyasına büyük bir teveccüh olduğunu belirten İl Müftüsü Topcan, “Muhterem Başkanımızın talimatını aldığımız günden itibaren sahada olmaya çalıştık. Din görevlisi arkadaşlarımız bizzat deprem bölgelerinde enkaz altındaki kardeşlerimizi çıkarma telaşında iken, diğer taraftan TDV’nin görevlileri ve gönüllüleri olarak sahada depremzede kardeşlerimize yardımcı olmanın gayreti içerisinde olduk. Elhamdülillah, aldığımız talimat neticesinde gıda paketlerinin teminini sağladık. Bizde bugün bu talimatı yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu imkânı bize lütfeden Yüce Rabbimize hamd ediyoruz” dedi.



Yardımlar camiler, Kur’an kursları ve hayırseverlerin desteğiyle hazırlandı


Camiler, Kur’an kursları ve yardımsever vatandaşların desteğiyle gıda kolilerinin hazırlandığını belirten Müftü Topcan, “Hayırsever vatandaşlarımızın yardımına ne zaman başvursak, uzattığımız el karşılık bulmuştur. Alucra’dan Piraziz’e, Eynesil’den Dereli’ye tüm Giresun seferber olmuştur. Kadınından erkeğine, gencinden ihtiyarına Giresunlu hayırsever kardeşlerimizin göstermiş olduğu hüsnü teveccühe İl Müftüsü ve TDV Giresun Şubesi Başkanı olarak çok teşekkür ediyorum. Giresun’un yardımsever tüm neferlerine dualar ediyorum. Biz bu tırları muhabbetle doldurduk. Deprem şehitlerimize bu vesile ile bir kez daha rahmet, enkaz altından çıkardığımız yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Keşanda depreme dayanıksız okul tahliye edildiÖnceki Haber

Keşanda depreme dayanıksız okul tahliye...

Başakşehirde 6 yıllık Caiçara dönemi sona erdiSonraki Haber

Başakşehirde 6 yıllık Caiçara dönemi son...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar