Genç modacı Andıç ödüle doymuyor

GENÇ MODACI CAFER ANDIÇ, İSTANBUL'DA DÜZENLENEN VE ORGANİZATÖRLÜĞÜNÜ HÜLYA YANIKDAĞI'IN YAPTIĞI CRAZY LİFE KALİTE ÖDÜLLERİ YARIŞMASINDA 'YILIN MODA KUMAŞÇISI' ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ.

Genç modacı Andıç ödüle doymuyor
Haberler'de Abone Ol

Genç modacı Cafer Andıç, İstanbul’da düzenlenen ve organizatörlüğünü Hülya Yanıkdağı’ın yaptığı Crazy Life Kalite Ödülleri yarışmasında ’Yılın moda kumaşçısı’ ödülüne layık görüldü.


İstanbul’da bir otelde düzenlenen geceye çok sayıda ünlü katıldı. Gecede Ekin Uzun ve Zuhal Olcay tarafından verilen konserin ardından ödüller sahiplerini buldu. Törende ’Yılın moda kumaşçısı’ dalında Cafer Andıç ödüle layık görüldü. Genç modacı Cafer Andıç, törende yaptığı konuşmada modanın rengi ve tarzının olmadığını söyledi. Andıç, "Bende kendimi daha çok kumaş yönüyle modaya tanıttım. Kumaş olmadan hiç bir şey olmuyor. Başlangıç kumaştır. Avrupa’da, Milano’da, Paris’te kumaşla hareket ediliyor, sonra moda ortaya çıkıyor. Yaptığımız çalışmalardan dolayı bizleri takip edip bu ödüle layık gören başta Hülya Yanıkdağ olmak üzere tüm ekibine teşekkür ederim" dedi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.