Geliboluda eski kaymakamlık binası konuk evi olacak

çanakkale’nin Gelibolu Ilçesinde Eski Kaymakamlık Binası Restorasyon Karşılığı Konuk Evi Ve Konaklama ünitesi Olarak Kullanılmak üzere Ihaleye çıkacak.

Geliboluda eski kaymakamlık binası konuk evi olacak
Haberler'de Abone Ol

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde eski kaymakamlık binası restorasyon karşılığı konuk evi ve konaklama ünitesi olarak kullanılmak üzere ihaleye çıkacak.

Gelibolu ilçesinde Camiikebir Mahallesi’nde eski kaymakamlık binası olarak kullanılan ‘Eski Eser’ tescilli, ‘1. Grup Tescilli Taşınmaz Kültür Varlığı ve Korunması Gerekli Kültür Varlığı’ statüsündeki taşınmaz; restorasyon, bakım, onarım ve tadilat masraflarının kiracısı tarafından karşılanması şartıyla konuk evi ve konaklama ünitesi olarak kullanılmak üzere ihaleye çıkacak. Taşınmaz 10 yıl süre için kiralanacak. İhale 15 Mart günü saat 13.30’da Çanakkale İl Özel İdaresi Hizmet Binası Encümen Salonunda gerçekleşecek.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.