Galatasaray, kupa mesaisine başladı

GALATASARAY, ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 5. TUR'UNDA ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ İLE OYNAYACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINA BUGÜN YAPTIĞI ANTRENMANLA BAŞLADI

Galatasaray, kupa mesaisine başladı
Haberler'de Abone Ol

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur’unda Ankara Keçiörengücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.


Dinamik ısınmayla başlayan idman, üç grup halinde 5’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, geniş alanda pas ve top kapma çalışmasının ardından dört takımlı turnuvayla sona erdi.


Sergio Oliveira ve Emre Taşdemir idmanın tamamında takımla çalışırken tedavilerine devam edilmekte olan Mauro Icardi, Yunus Akgün ve Mathias Ross kendileri için yapılan özel program dahilinde fizyoterapistler eşliğinde çalıştı.


Sarı-kırmızılılar, yarın saat 11.30’da yapacağı idmanla çalışmalarını sürdürecek.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.