FETÖden hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

Afyonkarahisar'da Fethullahçı Terör örgütüne Yönelik Polis Tarafından Gerçekleştirilen Operasyonda örgütün Sözde öğrenci Yapılanmasında Yer Alan Ve 6 Yıl 3 Ay Hapis Cezası Ile Aranan şahıs Yakalandı.

FETÖden hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
Haberler'de Abone Ol

Afyonkarahisar’da Fethullahçı Terör Örgütüne yönelik polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda örgütün sözde öğrenci yapılanmasında yer alan ve 6 yıl 3 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, operasyon İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirildi. Ekipler FETÖ silahlı terör örgütü üyesi olma suçundan 2016 yılında hakkında işlem yapılan, örgütün sözde öğrenci mahrem yapılanmasında yer alan ve 6 yıl 3 ay hapis cezası ile aranan G.U., isimli şahsın peşine düştü. Şahıs kent merkezinde yakalanarak gözaltına alındı. Aynı zamanda örgütün haberleşme programı olan Bylock kullanıcısı da oldu belirlenen şüpheli işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.