Festivalde bir ton hamsi tüketildi

BOLU'NUN MUDURNU İLÇESİNDE HER YIL GELENEKSEL OLARAK DÜZENLENEN HAMSİ FESTİVALİ BU YIL DA ABANT TABİAT PARKI'NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. EĞLENCELİ ANLARIN YAŞANDIĞI ETKİNLİKTE BİR TON HAMSİ TÜKETİLDİ.

Festivalde bir ton hamsi tüketildi
Haberler'de Abone Ol

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen hamsi festivali bu yıl da Abant Tabiat Parkı’nda gerçekleştirildi. Eğlenceli anların yaşandığı etkinlikte bir ton hamsi tüketildi.


Üniversiteli Trabzonsporlular Topluluğu’nca düzenlenen festivale yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Mangalda pişirilen bir ton hamsi katılımcılara ikram edildi. Müzik eşliğinde horon oynayan, halay çeken davetliler hep birlikte eğlendi. Türkiye’nin birçok ilinden Abant’a gelen öğrenciler, hem ekmek arası hamsi yedi hem de eğlenceli anlar yaşadı.


Etkinliğe katılan öğrenci Ayşe Korkmaz, "Abant’ta geleneksel olarak düzenlenen festivale bu sene de katıldık. Bu yıl bir ton hamsi dağıtıldı. Ekmek arası hamsilerimizi yedik, şimdi de akşama kadar horon tepeceğiz" dedi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.