Fatihte döviz bürosundaki silahlı kavgayla ilgili 9 şüpheli gözaltına alındı

Istanbul Fatih'te Bir Döviz Bürosunda 2 Kişinin Hayatını Kaybettiği, 2 Kişinin De Yaralandığı Silahlı Kavgayla Ilgili 9 şüpheli Gözaltına Alındı.

Fatihte döviz bürosundaki silahlı kavgayla ilgili 9 şüpheli gözaltına alındı
Haberler'de Abone Ol

İstanbul Fatih’te bir döviz bürosunda 2 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı silahlı kavgayla ilgili 9 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin olay sonrası kaçtığı anlar ortaya çıktı.

Olay, Çemberlitaş’ta bulunan Molla Fenari Mahallesi’nde Sofçuhan İş Hanı’nda saat 14.00 sıralarında Kaya Döviz isimli iş yerinde meydana gelmişti. Olayda, Adnan Aksoy (30), Kadir Aksoy (27) hayatını kaybetmiş, Emirhan A. (19) ve Bahadır S. (33) de yaralanmıştı. Yapılan incelemelerde; döviz bozdurmak amacıyla iş yerine gelen şahıslarla iş yeri sahibi K.E. arasında para bozdurma işlemi nedeniyle tartışma yaşandığı ve tartışmanın ardından olayın meydana geldiği belirlenmişti.

Olayın ardından polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Olaya karıştıkları tespit edilen E.A. (19), B.S. (33), O.A. (18), A.D. (26), M.T. (23), R.C. (26), C.P.D. (21) ile iş yeri sahibi K.E. (40) ve olayda silah kullanan E.A. (50) isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda, 1 adet ruhsatsız tabanca ile 4 adet şarjör ve sahte dolar ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki sorguları sürüyor.

Öte yandan, şüphelilerden iki kişinin olay sonrası kaçtığı anların güvenlik kamerası ortaya çıktı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.