Farklılıklarıyla fark oluşturuyorlar

Düzce Yeşil Düzce özel Eğitim Okulu Tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Dahilinde Bu Yıl 14.’si Düzenlenen Pilav Günü Etkinliği Büyük Bir Ilgiyle Izlendi.

Farklılıklarıyla fark oluşturuyorlar
Haberler'de Abone Ol

DÜZCE(İHA) – Düzce Yeşil Düzce Özel Eğitim Okulu tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dahilinde bu yıl 14.’si düzenlenen Pilav Günü Etkinliği büyük bir ilgiyle izlendi.

Yeşil Düzce Özel Eğitim Okulu tarafından geleneksel hale gelen pilav günü etkinliğine Vali Selçuk Aslan, yöneticiler, okul ve kurum müdürleri, öğretmenler, özel öğrencilerin aileleri katıldılar.

Özel öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler büyük bir ilgili ile izlendi. Öğrencilerin hazırladığı program katılanlar tarafından büyük beğeni alırken programı hazırlayan öğrencileri Vali Selçuk Aslan tek tek tebrik etti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.