16 Eylül 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Fabrikada patlayan buhar kazanı 16 yaşındaki işçiyi hayattan kopardı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fabrikada patlayan buhar kazanı 16 yaşındaki işçiyi hayattan kopardı
Abone ol
Gaziantep'te Bir Fabrikada Buhar Kazanın Patlaması Sonucu Ağır Yaralanan 16 Yaşındaki Işçi, Kaldırıldığı Hastanede Hayatını Kaybetti.

Gaziantep’te bir fabrikada buhar kazanın patlaması sonucu ağır yaralanan 16 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Şehitkamil ilçesi 3.Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle buhar kazanı patladı. Bu sırada kazanın yanında bulunan 16 yaşındaki işçi Abdullah Omar El Obid, kazandaki kaynar suyun üzerine gelmesi sonucu ağır yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahale sonrası Şehitkamil Devlet Hastanesi OSB Ek Hizmet Binası’na kaldırılan Abdullah Omar El Obid, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cenaze, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda tamamlanan işlemlerin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Fabrika sahibinin gözaltına alındığı olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KBÜ ve İTÜden atık pamuk liflerini hava filtresine fönüştürecek proje Önceki Haber

KBÜ ve İTÜden atık pamuk liflerini hava...

Şehzadeler Belediyesinden lise öğrencilerine eğitim desteği Sonraki Haber

Şehzadeler Belediyesinden lise öğrencile...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar