Evde unuttuğu telefon polisi alarma geçirdi

ANTALYA’DA AİLESİNİN CEP TELEFONU İLE ULAŞMAYA ÇALIŞTIĞI ŞAHSIN TELEFONU KİLİTLİ BULUNAN EVDE ÇALINCA AİLESİNİ VE EKİPLERİ ALARMA GEÇİRDİ. EKİPLERİN MERDİVEN YARDIMI İLE GİRDİĞİ EVDE KİMSEYE ULAŞILAMADI. KOMŞULAR İSE O ANLARI MERAKLI GÖZLERLE TAKİP ETTİ.

Evde unuttuğu telefon polisi alarma geçirdi
Haberler'de Abone Ol

Antalya’da cep telefonunu evde unutan şahıs, polis ve itfaiyeyi alarma geçirdi. Ekiplerin itfaiye merdiveni ile girdiği evde kimseye ulaşılamazken, komşular ise o anları meraklı gözlerle izledi.


Olay, Muratpaşa ilçesi Dutlubahçe Mahallesi 753. Sokak’taki 4 katlı binanın 2’nci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet T. telefonla oğlu Hasan T.’ye (36) ulaşamayınca yaşadığı eve geldi. Oğlunun evde olup olmadığını kontrol eden adam, oğlunu tekrar aradığında içeride çalan telefonun sesini duydu. Bunun üzerine aile durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve polis ekipleri merdiven yardımı ile girdikleri evde kimsenin olmadığını belirledi. Apartman sakinleri ise yaşananları meraklı gözlerle izledi. Yapılan kontrolün ardından ekipler olay yerinden ayrılırken, şahsın dışarı çıktığı ve telefonunu evde unuttuğu üzerinde duruluyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.