Evde çıkan yangın başka bir ev ve iki ahıra sıçradı

SİVAS’TA BİR EVDE BAŞLAYAN YANGIN İKİ EV VE İKİ AHIRI KULLANILMAZ HALE GETİRDİ, DUMANDAN ETKİLENEN İKİ KİŞİYE İLK MÜDAHALE OLAY YERİNDE YAPILDI.

Evde çıkan yangın başka bir ev ve iki ahıra sıçradı
Haberler'de Abone Ol

Sivas’ta bir evde başlayan yangın iki ev ve iki ahırı kullanılmaz hale getirdi, dumandan etkilenen iki kişiye ilk müdahale olay yerinde yapıldı.


Edinilen bilgiye yangın Sivas’ın Hafik ilçesi Günyamaç köyünde meydana geldi. Bilinmeyen bir nedenle Osman Karataş’ın evinde başlayan yangın kısa sürede tüm evi sardı ve bitişikte bulunan Hatice Karagözlüm’ün evine de sıçradı. Yangına Sivas Belediyesi İtfaiye ekipleri ve AFAD ekipleri müdahale etti. Dumandan etkilenen iki kişiye sağlık ekipleri tarafından olay yerinde müdahale edildi. Yangın kontrol altına alındığında iki ev ve iki ahır yanarak kullanılmaz hale geldi. Yangının çıkış nedeninin tespit edilebilmesi için inceleme başlatıldı.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.