ESOGÜ, Depremzedelere Yardım İçin Panayır Düzenledi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörlüğü, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden etkilenen depremzedelere destek amacıyla "6 Şubat'ı Unutmadık, Yaralarımızı Birlikte Sarıyoruz" temalı bir panayır düzenledi.

ESOGÜ, Depremzedelere Yardım İçin Panayır Düzenledi
Haberler'de Abone Ol

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörlüğü, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden etkilenen depremzedelere destek amacıyla "6 Şubat'ı Unutmadık, Yaralarımızı Birlikte Sarıyoruz" temalı bir panayır düzenledi. Panayır, 15-16 Haziran tarihlerinde gerçekleştirildi.

Panayır boyunca ESOGÜ'deki tüm birimler aktif olarak yer aldı. Toplamda 100 bin 450 lira toplanarak AFAD'ın hesabına bağışlandı.

Bağışın gerçekliğini gösteren dekont, Rektör Prof. Dr. Kamil Çolak tarafından Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız'a teslim edildi.

Bağışlanan miktar, AFAD tarafından "Evim Yuvan Olsun" adıyla başlatılan kampanyaya katkı sağlamak üzere kullanılacağı öğrenildi.

Bu kampanya, depremlerden etkilenen vatandaşların barınma sorununa çözüm bulmayı hedefliyor.

ESOGÜ'nün düzenlediği panayır, hem depremzedelere yardım etmek amacıyla bir farkındalık oluşturdu hem de üniversite topluluğunu bir araya getirerek dayanışmayı güçlendirdi.

Murat Deniz DEMİRCİ

Murat Deniz DEMİRCİ

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.