Eşmede yağış hayatı olumsuz etkiledi

Uşak’ın Eşme Ilçesinde öğlen Saatlerinde Başlayan Sağanak Yağmur Yağışı Hayatı Olumsuz Etkiledi. Ilçede Bazı Caddeleri Sular Basarken Logar Kapakları Ise Dolup Taştı.

Eşmede yağış hayatı olumsuz etkiledi
Haberler'de Abone Ol

Uşak’ın Eşme ilçesinde öğlen saatlerinde başlayan sağanak yağmur yağışı hayatı olumsuz etkiledi. İlçede bazı caddeleri sular basarken logar kapakları ise dolup taştı.

Meteoroloji tarafından Uşak ve çevre iller için sağanak yağmur uyarısı verilmişti. Uyarılar sonrasında bugün öğlen saatlerinde kentin bazı bölümlerinde yağmur yağışları başladı. Eşme’de de etkisini gösteren yağmur yağışı hayatı olumsuz etkiledi. İlçede bazı yollarda yağmur nedeniyle su birikintileri oluştu. Ayrıca logar kapaklarında da dolumlar nedeniyle taşmalar meydana geldi. Çalışmalarda zayıf kalan Eşme Belediyesi ekipleri de sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.