160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Eskiyen yaya geçitleri boyanarak dikkat çekici hale getirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eskiyen yaya geçitleri boyanarak dikkat çekici hale getirildi
Abone ol
Bolu’nun Göynük Ilçesinde Okul önlerinde Bulunan Eskimiş, Yaya Geçitleri Kırmızı Renge Boyanarak Dikkat çekici Hale Getirildi. Ayrıca Okul Bahçelerindeki çocukların Sek Sek, Basketbol Gibi Oyunları Oynadığı Alanlar Boyandı.

Bolu’nun Göynük ilçesinde okul önlerinde bulunan eskimiş, yaya geçitleri kırmızı renge boyanarak dikkat çekici hale getirildi. Ayrıca okul bahçelerindeki çocukların sek sek, basketbol gibi oyunları oynadığı alanlar boyandı.

Bolu’nun Göynük ilçesinde okul bahçelerine oyun alanı çizimi, okul önleri ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı yaya geçitlerini boyandı. Bolu Belediyesi’nin destekleriyle başlatılan boyama çalışmasında, eskimiş, yaya geçitleri kırmızı renge boyanarak dikkat çekici hale getirildi. Göynük Belediye Başkanı Ali Oral, “öğrencilerin yaya geçitlerinde kazalara Mahal vermemek için okul çıkışlarında ilçe merkezinde yaya geçitlerini boyayarak halkın ve sürücülerin daha dikkatli olmalarını sağlayacağız” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öğrencilerin dokunuşu, ilçenin çehresini değiştirecekÖnceki Haber

Öğrencilerin dokunuşu, ilçenin çehresini...

Tüketici güven endeksi 80,5 olduSonraki Haber

Tüketici güven endeksi 80,5 oldu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar