Eskişehirde babayı darbedip oğlunu bıçaklayan 3 şahıs tutuklandı

Eskişehir’de Dün Akşam Babayı Darp Edip 17 Yaşındaki çocuğu Sırtından Ve Kafasından Bıçaklayan 3 şahıs çıkarıldığı Mahkemece Tutuklandı.

Eskişehirde babayı darbedip oğlunu bıçaklayan 3 şahıs tutuklandı
Haberler'de Abone Ol

Eskişehir’de okul bahçesinde babayı darbedip 17 yaşındaki oğlunu bıçaklayan 3 şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Odunpazarı ilçesi 71 Evler Mahallesi Hacı Arif Bey Sokak üzerinde bulunan okulun bahçesinde dün, 17 yaşındaki M.S.K. bıçaklanmış, babası Mehmet M.K. (48) ise darbedilmişti. Yaralı baba ve oğul Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Olayla ilgili 3 şüpheli polis ekiplerince yakalanmıştı. D.G. (19), E.D. (19) ve E.T. (19) isimli şüphelilerin M.S.K. ile aralarında husumet olduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen D.G. (19), E.D. (19) ve E.T. (19) isimli şüpheliler, çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliğince "kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.