Eskişehirde Aile ve Sosyal Hizmetler personeline bağımlılık eğitimi

Eskişehir Aile Ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlüğü Bünyesinde Görev Yapan Personele Yönelik "madde Ve Kumar Bağımlılığı" Konulu Eğitim Programı Düzenlendi.

Eskişehirde Aile ve Sosyal Hizmetler personeline bağımlılık eğitimi
Haberler'de Abone Ol

Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personele yönelik "Madde ve Kumar Bağımlılığı" konulu eğitim programı düzenlendi.

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele çalışmaları kapsamında düzenlenen eğitim, İl Müdürlüğü’ne bağlı kuruluşlarda görevli personelin katılımıyla gerçekleştirildi. Sema Güney tarafından verilen eğitimde; madde ve kumar bağımlılığının birey, aile ve toplum üzerindeki olumsuz etkileri detaylı şekilde ele alındı.

Programda katılımcılara bağımlılık türleri, risk faktörleri ve bağımlılıktan korunmaya yönelik alınabilecek önleyici tedbirler hakkında bilgi aktarıldı. Bağımlılıkla mücadelede kurumsal farkındalığın ve personelin bilinç düzeyinin artırılmasının hedeflendiği bu tür eğitim çalışmalarının periyodik olarak devam edeceği bildirildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.