Erzurumspor topbaşı yaptı

Dün Gerçekleştirdiği Antrenmanla Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdüren Erzurumspor, Yarın Saat 17:00’da ümraniyespor Ile Karşılaşacak

Erzurumspor topbaşı yaptı
Haberler'de Abone Ol

Dün gerçekleştirdiği antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Erzurumspor, yarın saat 17:00’da Ümraniyespor ile karşılaşacak.

1. Lig ekiplerinden Erzurumspor, yeni sezon hazırlıkları kapmasında üçüncü etap kampına start verdi. Kulüp tesislerinde bir araya gelen mavi-beyazlı ekip, Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde antrenmanlara başladı. 2 Ağustos Çarşamba günü saat 17:00’da Ümraniyespor ile hazırlık maçı oynayacak. Erzurumspor’da Mustafa Yumlu, Eren Tozlu ve Mustafa Akbaş’tan sonra Celal Hanalp, Süleyman Koç, Alican Özfesli ve Mikhail Rosheuvel’inde takıma katıldığı belirtildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.