Erzurum’da Girişimcilik Ekosistemine KOSGEB Desteği

Erzurum’da düzenlenen KOSGEB Girişimci Destek Programı 3. Jüri Toplantısı’nda yenilikçi iş fikirleri değerlendirildi.

Erzurum’da Girişimcilik Ekosistemine KOSGEB Desteği
Haberler'de Abone Ol

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi başkanlığında gerçekleştirilen KOSGEB Girişimci Destek Programı 3. Jüri Toplantısı, Erzurum Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlendi.

Toplantıda, yenilikçi iş fikirleri değerlendirilerek KOSGEB desteğiyle iş dünyasına kazandırılması planlandı.

Bölgesel kalkınma ve yenilikçi fikirler ön planda

Erzurum’un girişimcilik ekosistemini geliştirmeyi ve yeni iş sahaları oluşturmayı amaçlayan toplantıda, 11 farklı proje masaya yatırıldı.

Bölgedeki ekonomik büyümeye katkı sağlaması beklenen projelerin, yenilikçi yapılarıyla dikkat çektiği ifade edildi.

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Vali Mustafa Çiftçi, her bir projenin özgün ve değerli olduğunu belirterek, “Girişimcilerimizin sunduğu yenilikçi çözümler etkileyici.

Onları sadece fikir aşamasında değil, sürdürülebilirlik süreçlerinde de desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Girişimcilere tam destek

KOSGEB’in girişimcilere sağladığı desteklerin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Vali Çiftçi, başarılı projelerin Erzurum ve bölge ekonomisine katkı sağlayacağını vurguladı.

Toplantıya, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, KOSGEB Erzurum İl Müdürü Lütfullah Aktaş, KOSGEB KOBİ Rehberlik ve Danışmanlık Müdürü Arif Torun, Erzurum Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ender Cihantimur ve KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven katıldı.

Haber Merkezi
Haber Merkezi

Köşe Yazarı

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.