Erzurum ASH İl Müdürlüğü sporcularından büyük başarı

Erzurum Aile Ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü Sporcuları, Artvin'de Düzenlenen Liseler Arası Serbest Güreş Bölge Elemelerinde Büyük Bir Başarıya Imza Attı.

Erzurum ASH İl Müdürlüğü sporcularından büyük başarı
Haberler'de Abone Ol

Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü sporcuları, Artvin’de düzenlenen liseler arası serbest güreş bölge elemelerinde büyük bir başarıya imza attı.

Sporculardan M. Ç. (56 kg) ve T. P. (51 kg) sıkletlerinde birinci olarak altın madalya kazanırken, E. K. (60 kg) üçüncü olarak bronz madalya elde etti. Bu derecelerle üç sporcu da Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut, genç sporcuların başarısını büyük bir mutlulukla karşıladıklarını belirterek şu açıklamalarda bulundu; "Çocuklarımızın sadece akademik değil, sportif alanda da başarı elde etmelerini önemsiyoruz. Spor, onların fiziksel ve ruhsal gelişimine katkı sağlarken aynı zamanda özgüvenlerini artırıyor. Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü olarak, sporcularımıza her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Türkiye Şampiyonası’nda da çocuklarımızın aynı başarıyı göstereceklerine inanıyoruz."

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.