Ertuğrul Doğan, TFF Başkanı Hacıosmanoğluna forma hediye etti

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan, Trabzonspor Ile Konyaspor Arasında Oynanan Müsabaka Için Trabzon’a Gelen Tff Başkanı Ibrahim Hacıosmanoğlu Ile Bir Araya Geldi.

Ertuğrul Doğan, TFF Başkanı Hacıosmanoğluna forma hediye etti
Haberler'de Abone Ol

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Trabzonspor ile Konyaspor arasında oynanan müsabaka için Trabzon’a gelen TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na forma hediye etti.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Trabzonspor ile Konyaspor arasında oynanan karşılaşma için Trabzon’a gelen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ile bir araya geldi. Başkan Doğan, Hacıosmanoğlu’na Trabzonspor’un 1975-1976 sezonunda elde ettiği ilk şampiyonluğun simgesi olan beyaz formayı hediye etti.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ise bu anlamlı hediye için Doğan’a teşekkürlerini iletti.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.