Emre Kaya Büyükşehirin final programında sahne alacak

ÜNLÜ ŞARKICI EMRE KAYA, 29 MAYIS PAZAR GÜNÜ 18.30’DA SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN EV SAHİPLİĞİ YAPTIĞI ERKEKLER HENTBOL TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNAL MAÇI ÖNCESİNDE KONSER VERECEK.

Emre Kaya Büyükşehirin final programında sahne alacak
Haberler'de Abone Ol

Ünlü şarkıcı Emre Kaya, 29 Mayıs Pazar günü 18.30’da Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası final maçı öncesinde konser verecek.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, sporun nabzını tuttuğu büyük şampiyonalara bir yenisini daha ekliyor. Başkan Yüce’nin girişimleriyle Serdivan’da yapılması kararlaştırılan Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası müsabakalarında ayrıca bir de konser rüzgarı esecek. Özellikle gençlerin yakından takip ettiği, şarkılarıyla milyonlarca kişiye ulaşan sanatçı Emre Kaya final maçı öncesinde sahne alacak.


Serdivan Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan konser 18.30’da başlayacak. Yoğun ilgiyle geçmesi beklenen konsere ve final maçlarına katılım ücretsiz olacak. Büyükşehir’den yapılan açıklamada, “Tüm sporseverleri ve sanatseverleri Serdivan’da yapacağımız dev organizasyonda en iyi şekilde ağırlamak için hazırlık yapıyoruz, tüm hemşerilerimizi bekleriz” denildi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.